avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii.

Sunt in concediu de maternitate de 3 luni,iar fabrica la care am lucrat se inchide de la 1 decembrie,iar colegii mei primesc 3 salarii compensatorii.Eu am dreptul la acele salarii,fiind in concediu de materniatate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:46, 21 Octombrie 2011
teoretic da, daca va reorganizeaza odata cu ei. in cazul dvs, concedierea va opera dupa intoarcerea din cic. repet ,teoretic. prectic, peste un an s-ar putea sa nu-i mai gasiti. prin urmare sfatul meu ar fi sa va intrerupeti o luna cic , sa primiti banii
Dar cum as putea sa intrerup cic?
mihaelanagy a scris:

Dar cum as putea sa intrerup cic?


Faceti o cerere de reluare a activitati .. in acest caz, angajatorul va emite o decizie de incetarea a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii ...

Legea nr 202/2002 republicata, privind privind egalitatea de sanse intre femei si barbati prevede la
art.10 alin.7
: La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare salariu dupa intoarcerea din concediu de crestere copil crisal crisal [a incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului ... (vezi toată discuția)
Model cerere reintoarcere din cic ? angajatorul nu vrea sa ma mai primeasca inapoi din cic , ce se poate face sa imi pastrez locul de munca ? sykes sykes Sunt in CIC pana in martie 2012 dar angajatorul deja m-a sunat si mi-a zic ca nu o sa ma mai primeasca deoarece magazinul unde lucram nu mai are nevoie de 2 ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic anamariap28 anamariap28 pe 7 mai 2012 se termina cic pana la 2 ani si ma reintorc la vechiul loc de munca. Daca in firma s-au facut majorari salariale pot beneficia si eu de acest ... (vezi toată discuția)