Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

Mihai Costache, Avocat
 Mihai Costache, Avocat 	
			 Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 anna2000	                   

legea 71/2011 a abrogat art. 2 pct 1 lit a) din cpc care prevedea ca 
  \"Tribunalul judeca:
    1. in prima instanta:
    a) procesele si cererile in ... (vezi toată discuția)
	                    anna2000	                   

legea 71/2011 a abrogat art. 2 pct 1 lit a) din cpc care prevedea ca 
  \"Tribunalul judeca:
    1. in prima instanta:
    a) procesele si cererile in ... (vezi toată discuția)

Flavius1984	                   

Dacă această postare trezeşte interesul vreunor colegi şi va părea interesanta, vă rog să va exprimati opiniile contrar celor prezentate (sau ... (vezi toată discuția)
	                    Flavius1984	                   

Dacă această postare trezeşte interesul vreunor colegi şi va părea interesanta, vă rog să va exprimati opiniile contrar celor prezentate (sau ... (vezi toată discuția)

stroe maqrcel	                   

Am un proces care a inceput in luna mai 2010 ,in civil,pentru o casa cu valoarea de 150.000 ron sau 1,5 miliarde lei vechi si nu stiu exact daca la acea data ... (vezi toată discuția)
	                    stroe maqrcel	                   

Am un proces care a inceput in luna mai 2010 ,in civil,pentru o casa cu valoarea de 150.000 ron sau 1,5 miliarde lei vechi si nu stiu exact daca la acea data ... (vezi toată discuția)