avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 100 sau 101
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 100 sau 101

Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv,ce declaratie depun acum pe 25?
Am facturi doar de cumparari,de vanzari nu am.Sunt cheltuielile de constituire,s-a cumparat un calculator,casa de marcat,token-ul pt semnatura digitala,stampila firmei,etc.Deci as avea doar cheltuieli,prin urmare sunt pe pierdere,nu am profit.
Depun declaratia 100 cu 0?
E corect?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: magdabarbu , utilizator 12:16, 22 Octombrie 2011
Depuneti declaratia 100 la trimestrul III cu zero. Treceti si calculul in registrul de evidenta fiscala achizitionat de la administratia financiara.
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2011
george-neagu, moderator
Multumesc pentru raspuns.

De asemenea, la declaratia 100, la "Creantele Fiscale" adaug doar
02. (103)- Impozit pe profit datorat de persoane juridice romane, altele decat cele de la pct.1

sau si alt fel de impozite ?
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2011
magdabarbu, utilizator
Adaugati doar
02.(103)-Impozit pe profit datorat de persoanejurid. romane,altele decit cele de la pc.1.
multumesc frumos pentru raspuns,o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit profit trimestrul ii 2010 mihaelacn mihaelacn Cum se calculeaza impozitul pe profit pentru trimestrul II? Se iau rulajele cumulate ale conturilor pentru 6 luni si se scade ceea ce s-a declarat la ... (vezi toată discuția)
Declaratie pentru impozit pe profit adrianasef adrianasef Buna ziua Va rog sa imi spuneti cum se depun declaratiile pentru impozitul pe profit pt anul 2013. Se depune declaratia 100 pt trim IV? Sau se depune doar ... (vezi toată discuția)