avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Intermediere cu aur
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Intermediere cu aur

Va rog sa imi lamuriti ce cod CAEN am nevoe in tranzactii de intermediere cu aurul 4612 sau 4618? Mentionez ca in statut nu am codul 4612 .
Cel mai recent răspuns: adymiha2002 , utilizator 16:36, 24 Octombrie 2011
Sfatul meu este sa le aveti pe ambele in obiectul de activitate si sa le autorizati. Este adevarat ca pentru largirea obiectului de activitate, chiar pentru un singur obiect, va trebui pe langa hotararea asociatilor sa faceti act constitutiv actualizat si autorizarea activitatii, aceasta cheltuiala fiind in jur de 600 ron.
Va multujesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen - site de tip markeplace traian_an traian_an Bună ziua! Doresc să înfiinţez un SRL-D care să fie suportul legal pentru un site de tip markeplace, în care artiştii îşi pot expune lucrările. ... (vezi toată discuția)
Activare cod caen adina_andrei29 adina_andrei29 as vrea sa stiu daca pot activa un cod caen care nu este trecut in actul constitutiv si cu totul alta activitate dacat cea pe care o prestez acum pe aceeasi ... (vezi toată discuția)
Schelele metalice- Cristina.P Cristina.P Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)