avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... martori in instanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

martori in instanta

buna seara.as dori sa va intreb in ce conditii se poate schimba un martor si daca mai pot nominaliza inca unul avand dreptul la 2 martori pe care nu l am declarat de la inceput?
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2011
adriana_15, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 21:18, 21 Octombrie 2011
Intelegem ca e vorba de un proces civil.
Teoretic se poate. Vi s-a admis proba cu martori, nu conteaza cum ii cheama decat pt a fi citati. Prezentati-va direct cu ei in instanta.
Daca ati mentionat numele martorului deja, nu-l puteti schimba decat din motive intemeiate (lipsa din tara, boala etc .)
adriana_15 a scris:

buna seara.as dori sa va intreb in ce conditii se poate schimba un martor si daca mai pot nominaliza inca unul avand dreptul la 2 martori pe care nu l am declarat de la inceput?


Inteleg ca doriti in afara de schimbarea unui martor, introducerea celui de-al treilea.
Daca este proces civil, puteti schimba martorul cu conditia sa-l aduceti la termenul stabilit de instanta pentru audieri.
In conditiile in care doriti sa suplimentati numarul de martori cu unul, (de la 2 la 3) va trebui sa aveti acceptul instantei, si de preferat ar fi sa-l aveti cu dvs. daca vi se admite, va fi audiat imediat.
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2011
Marcel Mihalache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! am și eu o întrebare... am proces de divorț cu ... Gabigeo Gabigeo Bună seara! Am și eu o întrebare... Am proces de divorț cu minori și am citat ca și martor(fără sa îmi dau seama) pe cineva care știe ce sa ... (vezi toată discuția)
E admisa in instanta inregistrarea video cu declaratia live a martorului? mariapopescu mariapopescu Este admisa in instanta inregistrarea video cu declaratia,marturia despre incident,avand in vedere ca matorul are 85 de ani si la data cand eventual ar incepe ... (vezi toată discuția)
Neintemeiere DJust DJust este posibil sa se dea neintemeierea unui proces dupa 7 luni de zile? perioada in decursul caruia a avut loc o audiere cu martori, s-au depus probe la dosar si ... (vezi toată discuția)