avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia privatã
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia privatã

Am aderat în termenul legal la un fond de pensii pilonul III la o anumită bancă. Ulterior am fost informat de banca respectivă că sunt deja înscris cu pensia privată la o altă instituție.
Care poate fi calea legală de a găsi persoana care mi-a folosit datele de identitate în mod abuziv?
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 03:33, 22 Octombrie 2011
Pensie privata tot in pilonul III? Nu stiu ce interes ar avea alta persoana sa contribuie la viitoarea pensie a dvs.
da tot pilonul III. Probabil persoana respectivă a încasat o sumă de bani pentru fiecare membru înscris!
Puteti depune o plangere penala. Mergeti si la respectiva firma si vedeti ce e cu pensia.
Ati aderat la un fond de pensii nu la o banca. Fondul poate detine cotizatiile la orice banca sau sa o schimbe. Consultati cu atentie actul de adeziune, deoarece unele fonduri cu mai putin clienti au fost preluate de altele mai mari. Apoi, ganditi-va ca odata cu contractul semnat, ati predat agentului si o copie de pe CI, asa era procedura!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat devenit pfa - ce se intampla cu pilonul 2? tattila tattila Buna ziua daca un angajat bugetar devine PFA si avea o adeziune obligatorie (avand varsta sub 35 de ani in 2007) la pilonul 2 , iar acum avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pilon ii dapetria dapetria Buna ziua, In anul 2008 - in necunostinta de cauza(neinformandu-ma suficient) am optat pentru participarea la un fond de pensii privat ING, pilonul II- pensie ... (vezi toată discuția)
Pensiile private obligatorii intrebare madvic madvic Buna ziua! Din moment ce am mai putin de 35 de ani si nu am aderat la un fond de pensii privat, am fost repartizat aleatoriu de institutia de evidenta ... (vezi toată discuția)