coroama 
	    	Utilizator

coroama 
	    	Utilizator	    

coroama, utilizator
 coroama, utilizator 	
			~ final discuție ~
 suleimanmagnificul	                   

Am fost audiat in calitatea de invinuit intrun dosar de contrabanda ...favorizarea infractorului,Am fost citat audiat de catre procurorul DIICOT iar dupa 4 ore ... (vezi toată discuția)
	                    suleimanmagnificul	                   

Am fost audiat in calitatea de invinuit intrun dosar de contrabanda ...favorizarea infractorului,Am fost citat audiat de catre procurorul DIICOT iar dupa 4 ore ... (vezi toată discuția)

frank_kvitta	                   

o persoana,este cercetata penal,in sapte dosare penale,pentru 14 infractiuni,enumar cateva:
conducere fara permis
numere expirate
vatamare corporala grava ... (vezi toată discuția)
	                    frank_kvitta	                   

o persoana,este cercetata penal,in sapte dosare penale,pentru 14 infractiuni,enumar cateva:
conducere fara permis
numere expirate
vatamare corporala grava ... (vezi toată discuția)

dandanaua	                   

La trecerea frontierei in Romania, unei persoane i se face controlul vamal, i se spune ca exista suspiciuni ca ar avea pachete de tigari ascunse in rotile ... (vezi toată discuția)
	                    dandanaua	                   

La trecerea frontierei in Romania, unei persoane i se face controlul vamal, i se spune ca exista suspiciuni ca ar avea pachete de tigari ascunse in rotile ... (vezi toată discuția)