Buna ziua. In data zilei de 21 octombrie 2011, am avut un accident, din vina mea. Eu dacia solenza am intrat intr-un taxiu, neacordand prioritate taxiului,. In masina era un pasager care a fost lovit f putin la picior, am mers cu victima la spital, i sa facut radiografie, iar in urma controlului doctorului ia zis ca nu are nici o fractura de femur, nu necesita spitalizare. Radiografia iam platito eu, vinovatul, insa eu nu am nici o copie xerox de la rezultatul acesteia.
Tin sa mentioneaz ca accedentul nu a fost grav eu vinovatul aveam 10 km/ ora, iar taxiul, max 40km/ora, deci impactul a fost pe partea dreapta a taxiului, in portiere.
azi ma sunat victima (pasagerul din taxiul) sa-mi spuna ca depune plangere la politie ca este victima acestui accident, sa ceara daune, cu toate ca nu are nimica grav la picior.
La fata locului nu a fost nici un agent de circulatie si nici vreo ambulanta, victima ducandu-se singura acasa, iar eu(vinovatul) cu paubitul (taxiul) ducandu-ne la asigurari, pe cale amiabila.
Ce pot pati eu in cazul in care victima se duce si declara la politie ca este victima accidentului? Mi se poate deschide dosar penaluiti?
va multumesc? ce ma sfatuiti?
am fost cu ea personal la spital si am facut o radiografie, persoana ia spus doctorului ca in urma unui accident de masina, are o durere la picior. Doctorul ia zis ca nu are nimic in urma accidentului, asa rezulta din radiografie, dar doctorul respectiv nu a notat nicaieri ca face radiografie in urma unui accident, ci a fost doar verbal.