ContSters103772 
	    	Utilizator

ContSters103772 
	    	Utilizator	    

ContSters103772, utilizator
 ContSters103772, utilizator 	
			 ContSters165075 
	    	Utilizator

ContSters165075 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 gion	                   

As avea nevoie de o clarificare. 
Acum trei ani matusa mea care nu a fost casatorita si nu a avut copii mi-a facut un testament la notar pentru garsoniera ei ... (vezi toată discuția)
	                    gion	                   

As avea nevoie de o clarificare. 
Acum trei ani matusa mea care nu a fost casatorita si nu a avut copii mi-a facut un testament la notar pentru garsoniera ei ... (vezi toată discuția)

ema.1	                   

Buna seara.
Avem urmatoarea problema de rezolvat: tata a avut doua surori.Nici una dintre ele nu a avut descendenti. Una dintre ele a decedat in 2006 ,fiind ... (vezi toată discuția)
	                    ema.1	                   

Buna seara.
Avem urmatoarea problema de rezolvat: tata a avut doua surori.Nici una dintre ele nu a avut descendenti. Una dintre ele a decedat in 2006 ,fiind ... (vezi toată discuția)

dariad	                   

In cazul dezbaterii unei astfel de succesiuni, cum se procedeaza?
Caz concret. Persoana care decedeaza se presupune ca a lasat un testament sau a avut ... (vezi toată discuția)
	                    dariad	                   

In cazul dezbaterii unei astfel de succesiuni, cum se procedeaza?
Caz concret. Persoana care decedeaza se presupune ca a lasat un testament sau a avut ... (vezi toată discuția)