avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... avarie la subsol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

avarie la subsol

buna,sunt angy din constnta,
in luna august s-a spart o teava la subsol si a curs 2 zile , vazand lista cu intretinerea am constatat ca sunt persoana care a platit mai mult din toata scara....pentru ca administratorul a pus pierderea de apa la nr. de persoane din apartament nu pe cota parte indiviza( apa a fost contorizata.....diferenta este intre factura raja si apometru).Am citit legea cu normele 230/2007 dar totusi nu mi se pare corect.....art.34 din lege este cam ciudat......
pai daca este asa ca in art.34 trebuie sa dorm la boxa ca sa aud cand se sparge vreo teava ......
daca ma pute-ti lamurii intr-un fel .....va multumesc
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 22:19, 21 Septembrie 2008
elga50 a scris:

Si daca nu tine robinetul?....Sa plateasca administratorul, ca in atriburiile lui de serviciu sta si verificarea zilnica a robinetilor din subsol. La puscarie cu administratorii neglijenti si furaciosi...n-au ce cauta intre oameni cinstiti si corecti!!!!
aici chiar nu aveti dreptate ... tine de atributiile administratorului sa sesizeze defectiunile si sa contacteze firme pentru reparatiile aparute, pentru ca pentru asta este platit.nu doar sa intocmeasca niste tabele si sa incaseze banii si comisioanele. robinetul trebuia inchis de urgenta, nu sa stea 2 zile pina reclama vreun locatar defectiunea. daca nu tine robinetul, adminstratorul este vinovat de acest lucru. el trebuia sa stie ca acel robinet este nefunctional (si sigur stia acest lucru de mai multa vreme) si sa ia masuri pentru inlocuirea lui. sa presupunem ca este robinetul stricat ... trebuia sa inchida apa pe toata scara si sa remedieze de urgenta problemele (spartura + robinetul de inlocuit).
daca reparatia necesita o lucrare de anvergura mai mare, se considera CAZ SPECIAL (de care am vb intr-un alt topic) si se mergea prin bloc cu tabelul de semnaturi.
sarcina administratorului este de a administra cladire, si pentru asta este platit pentru fiecare scara de bloc in parte. daca el considera ca nu poate face fata misiunii sale, neputind verifica fiecare scara, sa angajeze acel "ingrijitor-gospodar" de care faceati pomenire mai sus, si sa-l plateasca din salariul lui, nu pe un alt salariu din banii proprietarilor.
elga50 ... nu cumva sinteti administrator si incercati sa scapati de anumite raspunderi? in acest caz, e si normal sa tineti cu ursul :D
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2008
ContSters61266, utilizator
Poate ca da, poate ca nu, dar va intreb eu pe Dv....ati fost vreodata "urs"? Va doresc din toata inima sa fiti si sa respectati intocmai ce scrie la carte si in plus de asta sa aveti locatari unul si unul....... ca Dv.....:)
ce inseamna locatari ca dvs?sa fim prosti si sa inghitem tot ce ne face administratorul? si sa l si mai platim?
daca nu sunteti instare sa administrati si sa respectati ..''.ar va intreb eu pe Dv....ati fost vreodata "urs"? Va doresc din toata inima sa fiti si sa respectati intocmai ce scrie la carte si in plus de asta sa aveti locatari unul si unul....... ca '' Dv..vaputeti retrage.Intro asociatie se mai si munceste pt banii incasati..nu numai dupa furtisaguri..
elga, musac: va rog sa va opriti aici in disputa voastra. va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avarie la teava comuna de apa calda 0746552334 0746552334 Sunt un proprietar de apartament din Constanta si am o avarie la teava comuna de apa calda ,in spatiul apartamentului meu .I-am adus la cunostinta faptic ... (vezi toată discuția)
Robinet on/off instalat de un vecin pe teava mea de apa Gabriela Radu ani Gabriela Radu ani Buna ziua! Pe teava mea de apa,contorizata separat un vecin a montat ,in mascare,in dreptul ap lui un robinet. A oprit apa si imi cere o suma de bani ca sa o ... (vezi toată discuția)
Schimbare robinet calorifer valyval valyval Buna ziua Vreau sa schimb un robinet la calorifer deoarece s-a defectat robinetul si curge apa si pentru asta va trebui golita instalatia de apa. ... (vezi toată discuția)