dante24 
	    	Utilizator

dante24 
	    	Utilizator	    

sebastian-barbulescu 
	    	Utilizator

sebastian-barbulescu 
	    	Utilizator	    

ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

am omis sa spun ca nu am fost acuzat de politie ci de un vecin care facut plangere impotriva mea si as vrea sa il dau in judecata pentru calomnie,in cazul asta mai imi trebuie martori sau alte probe in afara de dosarele solutionate in care am fost gasit nevinovat?
 saftmiki	                   

Buna seara.
As dori sa stiu daca din punct de vedere legal se poate actiona in judecata un administrator al unui blog pentru calomnie, si daca da, care sunt ... (vezi toată discuția)
	                    saftmiki	                   

Buna seara.
As dori sa stiu daca din punct de vedere legal se poate actiona in judecata un administrator al unui blog pentru calomnie, si daca da, care sunt ... (vezi toată discuția)

dumiras	                   

ce sanse am ca un vecin sa fie tras la raspundere pe motiv de calomnie  pt unele afirmatii care au fost facute la adresa mea ,afirmatii de furt infirmate de ... (vezi toată discuția)
	                    dumiras	                   

ce sanse am ca un vecin sa fie tras la raspundere pe motiv de calomnie  pt unele afirmatii care au fost facute la adresa mea ,afirmatii de furt infirmate de ... (vezi toată discuția)

mihaela_ionescu	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti daca pot deschide un proces de calomnie impotriva unui vecin in urmatoarea situatie:
 In urma cu o luna, unui vecin i-a ... (vezi toată discuția)
	                    mihaela_ionescu	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti daca pot deschide un proces de calomnie impotriva unui vecin in urmatoarea situatie:
 In urma cu o luna, unui vecin i-a ... (vezi toată discuția)