avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... fond de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

fond de rulment

Buna ziua,
de curand am calculat ce suma am platit la fond de rulment de cand m-am mutat in apartament (20 ani) si am constatat ca pana acum am platit 2302 lei.
Este normal sa mi se opreasca o suma asa de mare?
Ce pot face sa mi se restituie din suma sau cel putin sa nu mai platesc intertinerea o perioada?
Cel mai recent răspuns: LocatarB , utilizator 17:56, 26 Octombrie 2011
@melnic
Vedeti, gresala locatarilor de a-i interesa doar ultima coloana din lista de plata "total de plata".
Nu pun intrebari, nu verifica. Au incredere in administrator. Legea prevede obligatia evidentei contabile, a intocmirii si completarii unor registre , tocmai pentru a se preveni situatii semnalate de dvs. Comitetul, cenzorul, nu l-au verificat niciodata pe administrator? Acestia ar trebui sa raspunda, cum l-au platit daca acesta nu-si realiza obligatiile?
Ar trebui ca toti locatarii sa faca copii de pe chitantele cu care au achitat fd. rulment (daca le mai au) si sa incercati reconstituirea acestuia. S-ar putea reconstitui si din "registrul jurnal", sau "registrul de casa", daca au fost intocmite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta aparent originala neinregistrata - arhiva incompleta liviu2014 liviu2014 Buna ziua si bine v-am gasit. Pana acum am gasit mai intotdeauna raspunsuri pentru problemele pe care le-am avut de rezolvat la asociatia unde activez, aici ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment man4pot man4pot Buna ziua As avea cateva nelamuriri cu privire la fondul de rulment si va solicit cateva detalii : Este obligatoriu ca proprietar de apartament sa ... (vezi toată discuția)
Fond rulment krysy krysy buna seara ! este normal ca sa se ceara fond rulment in fiecare luna ? eu stiu ca fondul de rulment reprezinta suma dintr`o luna mai plina din an ..cand ... (vezi toată discuția)