avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara copil aflat in ue
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara copil aflat in ue

Sunt divrtata si copii de 19 si 14 ani mi-au fost incredintati prin sentint a judecatoreasca iar tatal lor trebuia sa plateasac penia alimentara.Anul trecut am plecat la munca in Italia si am luat fata cea mica de 14 ani cu mine si am inscriso la scoala acolo.Dar tatal ei nu a mai platit pensia de 3 luni spunand ca daca nu se mai afla in tara nu mai trebuie sa i plateasca pensia.Pot sa cer recalcularea pensiei dat fiin faptul ca fat acea mare acum e majora si nu mai plateste pensie pt ea si sa il oblig sa imi vireze pensia alimentar achiar dac anu mai suntem in tara?/Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vasile Roman , Avocat 23:16, 24 Octombrie 2011
Da puteti cere majorarea pensiei in cazul in care nu mai exista alti copiii in intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa_mi iau copii in italia ContSters140523 ContSters140523 SUNT DIVORTATA DE 4 ani,copii sunt in incredintarea mea,printro hotarare definitiva si irevocabila...el nu a platit niciodata o pensie alimentara....de un an ... (vezi toată discuția)
Reducere pensie alimentara !!!!!1 tutu12 tutu12 ....Dupa un divort din 2008 , cu un copil, s-a stabilit in 2011 o pensie alimentara de 300 ron . [b]IN 2013 in urma unei noi casatorii a rezultat un al ... (vezi toată discuția)
Pensie alimetara copii majori admin12 admin12 Revin din nou pe acest forum pentru a va cere ajutorul.Am nevoie de un model de cerere pentru obtinerea pensiei alimentare pentru cei doi copii ai mei care au ... (vezi toată discuția)