avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intampinarea...ce se spune in ea in cazul unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intampinarea...ce se spune in ea in cazul unei mosteniri?

cum se formuleaza o intampinare in cazul unei mosteniri?
Cel mai recent răspuns: Raluca Nita , Consilier juridic 11:31, 26 Octombrie 2011
RalucaNita a scris:

multumesc pt raspuns..eu lucrez la o societate ca si translator ,,dar prestez si munca de consilier juridic,,deci partea juridica imi este inca putin necunoscuta de aceea adresez astfel de intrebari..sa-mi fie cu iertare:D:D):):) multumesc pentru rabdare si pt rapsunsuri. V-as ruga sa-mi spuneti daca sunteti amabil ce carti as putea sa consult pentru materia comerciala? de unde as [utea sa ma informez cum sa solutionez anumite litigii..etc...multumesc anticipat


RalucaNita, faptul ca esti consilier juridic( sa presupun ca ai absolvit o facultate de drept care este apreciata ca atare, si ai examen de licenta absolvit si masterat?!), scuza nu te absolva de faptul ca lucrezi la o societate( in ce calitate?) si ca "translator" (probabil ai vrut sa scrii >traducator<!?), in concluzie... daca tot ai studii juridice, pe net gasesti exact ce doresti in marie comerciala, jurisprudenta, spete, etc. Asta, numai daca vrei, asfel...
multumesc ..imi sunteti de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Andosare translativa/pignorativa ContSters213025 ContSters213025 Buna ziua, Invat pentru un examen important si neavand o specializare juridica, am dat peste termenii de mai sus, andosare translativa/pignorativa (de ... (vezi toată discuția)
Exceptia de prematuritate? cornelius26 cornelius26 Buna seara! Va retin atentia cu o speta.. Doua familii isi partajeaza o suprafata de teren...asupra terenului ambele familii au o cota indiviza de ... (vezi toată discuția)
Mari probleme intr-o societate comericala!!!! lifeforrent lifeforrent Va implor dati-mi si mie raspunsurile corescte pentru aceasta sitautie...va implorrrrr este o chestie de viata si moarte va rogggggg extrem de ... (vezi toată discuția)