avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TAXARE INVERSA GRAU SAMANTA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TAXARE INVERSA GRAU SAMANTA

S.R.L. cumpara grau de samanta de la o statiune de cercetari.Pe factura se specifica ,,taxare inversa,,.Intrebare: SRL cumparatoare vinde samanta de grau la persoane fizice cu TVA,e corect? Alta intrebare: in decontul de TVA la ce rand se cuprinde factura de cumparare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 18:25, 25 Octombrie 2011
da, e corecta facturarea cu tva catre persoane fizice.
factura de cumparare se inscrie la rd. 12 si rd.21

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxarea inversa la cereale - la ce rand din decontul tva ? Kolea41 Kolea41 buna ziua, am o intrebare legata de modul in care se completeaza decontul TVA -practic ,la ce rand se trece operatiunea de vanzare cereale catre alti ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa ana_abo ana_abo Daca am achizitionat samanta grau cu taxare inversa, TVA-ul aferent apare in jurnalul de cumparari dar si in cel de vanzari? (vezi toată discuția)
Taxare inversa cereale la cumparator, completare jurnal cumparari ContSters86219 ContSters86219 buna ziua, am cumparat grau samanta cu taxare inversa.In decl 300 trebuie sa completez rd.12 si 21, dar la ce coloana completez in jurnalul de cumparari? ... (vezi toată discuția)