avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa stiu daca..
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa stiu daca..

pe 27 luna aceasta am prima infatisare la divort!!! nu sunt insa pregatit,nu am gasit insa un avocat!!! daca nu ma prezint,care ar fi consecintele??
Cel mai recent răspuns: baluthebig , utilizator 22:58, 25 Octombrie 2011
Daca sunteti parat se va amana, daca nu va prezentati niciunul se va suspenda, iar daca sunteti reclamant se va respinge.
Va puteti prezenta si cere un termen pt angajarea unui avocat
depine de calitatea pe care o aveti- daca sunteti reclamant trebuie obligatoriu sa va prezentati si sa solicitati acordarea unui nou termen pentru angajarea unui aparator.
pai da...sunt parat...deci daca nu ma prezint nu e nici o catastrofa....se va amana!!! cineva mi-a zis ca daca nu sunt acolo procesul merge mai departe,adica nu se va amana..
Nu e nici o catastrofa daca nu va prezentati. Nu doriti sa depuneti intampinare, sau sa faceti si dvs. cerere de divort alaturi de cererea reclamantului, sau sa propuneti probe? Eu va recomand sa va prezentati si sa solicitati un termen pt angajare aparator, sa nu pierdeti prin neprezentare anumite drepturi procesuale.
mulrumesc pt raspuns..o seara buna tuturor!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta proces divort ro_red_rosu ro_red_rosu Eu si sotul meu divortam prin comun acord, suntem casatoriti de 10 ani, nu avem copii, avem prima infatisare pe 29 septembrie. Sotul este reclamant iar eu ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la primul termen DoinaBell DoinaBell Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Sotul a depus la judecatorie cerere pt . divort. Eu , in calitate de parata am depus intampinare de ... (vezi toată discuția)
Proces pentru retinere permis - pot amana termenul pentru a doua oara? typhoon73 typhoon73 as vrea sa stiu daca mai pot face o amanare a procesului dupa ce la primul termen am invocat lipsa apararii?daca nu cum anume as putea sa ma apar singur?Va ... (vezi toată discuția)