avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajatorul nu vrea sa plateasca concediul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajatorul nu vrea sa plateasca concediul de maternitate

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in data de 06.05.2011 am nascut un baietel iar din data de 17.06.2011 am intrat in concediul pentru cresterea copilului.Problema mea este faptul ca pe lunile aprilie, mai si iunie(respectiv pana in 17)nu mi-am primit salariile nici in momentul de fata.Mentionez ca societatea la care am fost angajata este in insolventa din luna aceasta(octombrie).Va rog sa-mi spuneti daca mai am vreo sansa sa-mi recuperez drepturile salariale deoarece administratorul societatii mi-a spus ca nu-l poate obliga nimeni sa-mi dea banii pentru ca este in insolventa societatea.Vreau sa mentionez ca in perioada pentru care nu am primit banii, am fost in concediul prenatal.
Va multumesc frumos!

Cel mai recent răspuns: rrazvann , utilizator 10:01, 28 Octombrie 2011
Stiu de la cineva care lucreaza la firma la departamentul contabil.
Va multumesc.
Daca firma este in insolventa atunci te poti inscrie la masa credala alaturi de celelalte persoane fizice si juridice care au de recuperat bani de la ei, trebuie sa te interesezi care este data limita de depunere a declaratiei de creanta deoarece dupa acea data nu mai poti face nimic.Totusi nu stiu ce sa zic despre faptul ca el a incasat banii de la CJAS, a facut o ilegalitate pt. care, in mod normal, ar trebui sa plateasca si o amenda, oricum solutia cea mai buna pentru recuperarea banilor cred ca este inscrierea la masa credala!
Sper ca am fost de ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces litigiu munca Wanna2211 Wanna2211 Buna ziua. Aștept de 2 ani plată concediului de maternitate de la angajatorul ce a intrat în insolvență. Toate procesele s-au terminat,toți ceilalți ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti - firma in faliment elavita elavita Ma aflu in urmatoarea situatie: Incepand cu luna august 2013 am intrat in concediu de maternitate. Salariul aferent lunii septembrie a fost achitat colegilor, ... (vezi toată discuția)
C.c.c.si c.prenatal maryuta maryuta Buna ziua.Am o nelamurire daca puteti sa ma ajutati.Am fost angajata timp 3ani la o societate in sat in luna august 2014 am nascut inainte de naster am luat ... (vezi toată discuția)