avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intreruperea activitatii 1 luna de zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intreruperea activitatii 1 luna de zile

VA ROG SA MA AJUTRATI CUM SE PROCEDEAZA IN SITUATIA IN CARE O FIRMA INCHIDE PENTRU RENOVARE PE TIMP DE O LUNA CUM SE PROCEDEAZA CU ANGAZATII FIRMA E IN DOMENIUL PRODUCTIEI DE PANIFICATIE SI INCHIDE PT RENOVARE ANGAJATII STAU ACASA CONCEDIU FARA PLATA AM INTELES CA SE POATE DOAR 15 ZILE VA MULTUMESC ASTEPT RASPUNS
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:59, 26 Octombrie 2011
Dati concedii fara plata din motive de renovare, reamenajare spatiu de lucru pe toata perioada pentru ca nu e limitat numarul de zile.
Va multumesc (pot ca si firma faca ca angajatii sa faca o cerere )va multumesc eu nu cunosc procedura legala si nu vreau cumva sa gresesc va multumesc
Aveti urmatorul articol din codul muncii actualizat in 2011 ART. 52
(1) Contractul individual de muncã poate fi suspendat din iniţiativa angajatorului în urmãtoarele situaţii:
.....
c) în cazul întreruperii sau reducerii temporare a activitãţii, fãrã încetarea raportului de muncã, pentru motive economice, tehnologice, structurale sau similare;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic la intoarcerea din cic. este posibil? maader maader Buna ziua, pe data de 10.06 ma intorc la munca dupa doi ani de concediu de crestere copil. Firma ma ameninta ca daca nu accept sa plec ma baga in somaj tehnic ... (vezi toată discuția)
Intrerupere activitatii pentru o perioada mon_maria mon_maria Buna ziua, Societatea doreste renovarea unui punct de lucru, renovare ce va dura aproximativ 3 luni de zile. Ce fac salariatii in acest timp? Li se poate ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ADELA STROE ADELA STROE timp de 2 saptamani imi renovez magazinul, ce fac cu angajatele? LEGAL - le pot baga in concediu fara plata ? pot face lucrul asta? (vezi toată discuția)