avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radiere temporara auto apoi reinmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere temporara auto apoi reinmatriculare

Stie cineva daca se poate radia, pentru o perioada de cateva luni, o masina, proprietatea unei firme si apoi se poate inmatricula cu acelesi numere?

Ideea este ca daca nu o folosim pe perioada iernii sa nu mai platim impozit si asigurari pentru masina.

Am inteles ca in alte state UE se practica, la noi exista?

va multumesc,
iuliana;)
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 16:17, 26 Octombrie 2011
Momentan nu se poate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)
Transcriere autoturism si pastrare numar inmatriculare holymerden holymerden Pentru a transcrie un autoturism (in urma unui proces de partaj si a unei hotarari judecatoresti) ce trebuie facut, care sunt pasii ? Pot merge doar cu ... (vezi toată discuția)
Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)