avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... TAXA RADIO TV
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

TAXA RADIO TV

Revin cu legalitatea taxei radio TV
Cum pot scapa ca SRL de plata taxei, Avocatnet a afirmat ca taxa este ilegala, pe facturile mele de energie apar taxele in continoare , mai mult am primit instiintare pentru plata penalitatilor pe perioada de la aparitia legii pina in 2009 altfel se va trece actionarea in judecata pt recuperarea taxelor. Ce inseamna asta ? Citi pasi mai exista pina apare cineva la usa mea si imi ia calculatorul pt a recupera o parte din taxele neplatite. Eu ce pot sa fac, inca NIMENI nu a putut sa-mi dea un sfat viabil, cine este in capabil sa-mi descrie pasii de urmat pentru a scapa de aceasta taxa. Din moment ce pe factura mea apar taxele inseamna ca sint legale cel putin nimeni nu a afirmat ca legile referitoare la aceste taxe s-au abrogat sau modificat. Daca Avocatnet considera ca prin afirmatia pe forum ca legea este ilegala aceasta NU insemna ca si juridic este asa. Adica singura modalitate este sa dau in judecata statul sau societatile care incaseaza aceste taxe, atunci raspundeti clar DA ESTE SINGURA MODALITATE. Astept un raspuns , pe care probabil nici acuma nu o sa-l primesc.
Multumesc celor care au avut rabdarea sa citeasca aceasta discutie.
Sa auzim numai de bine !

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv pt. persoane fizice. ion08 ion08 Buna ziua ! Doresc sa stiu o modalitate de a nu mai plati taxa radio-tv pe factura de energie electrica, in conditiile in care eu am un contract la ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv dragos_m_olteanu dragos_m_olteanu Buna ziua, Cum pot proceda sa nu mai platesc Taxa radio-tv pentru posturile publice ? Consider aceasta taxa aberanta in conditiile in care sunt abonat la unul ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pe firma doinitaciucur doinitaciucur cum scap de plata taxei radio tv pe firma ? (vezi toată discuția)