avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imi poate spune cineva cand imi pot recupera permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imi poate spune cineva cand imi pot recupera permisul in functie de hotararea de mai jos:

27.10.2011 Hotarâre - nr.

În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 republicată, cu aplic. art. 320/1 alin. 7 c.p.p., condamnă inculpatul LF la pedeapsa de 10 (zece) luni închisoare. În baza art. 81 Cod penal dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pe un termen de încercare de 2 ani şi 10 luni, calculat conform art. 82 Cod penal. Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 83 Cod penal. În baza art. 71 alin. 1 şi 2 c.p. aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exerciţiului drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a teza a-II-a şi b c.p., a cărei executare o suspendă conform dispoziţiilor art. 71 alin. 5 c.p. În baza art. 191 alin. 1 C.pr.pen., obligă inculpatul la plata sumei de 150 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 100 lei reprezintă cheltuieli efectuate în cursul urmăririi penale. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 27 octombrie 2011.

Cel mai recent răspuns: Gaby811 , utilizator 14:50, 27 Octombrie 2011
Buna ziua,

Conform legii permisul dumneavoastra se anuleaza o data cu ramanerea definitiva a sentintei judecatoresti de condamnare, insa, dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti va puteti inscrie la examen in vederea dobandirii unui nou permis.
"Dobandirea unui nou permis" inseamna scoala de soferi din nou+dosar+examen scris+oras?
Da, trebuie sa depuneti iarasi dosar si sa sustineti examenele, insa nu sunt sigur daca mai trebuie sa faceti scoala inca o data. Cu toate ca in practica am auzit ca se cere din nou scoala nu reusesc sa gasesc nici un act normativ care sa prevada acest lucru.

Cititi si www.avocatnet.ro/content/for...

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto anulat alexalecsandru alexalecsandru In cazul in care mi-a fost anulat permisul auto si hotararea definitiva arata ca mai jos, pot sa dau examenul pt obtinerea unui nou permis dupa un an sau dupa ... (vezi toată discuția)
Condamnare, permis auto suspendat - redobandire Raluca1771 Raluca1771 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cand pot da un examen pentru un nou permis, pentru ca, presupun ca mi-a fost suspendat permisul. De asemenea ce inseamna acei ... (vezi toată discuția)
Infracþiuni privind circulaþia pe drumurile publice (o.u.g nr. 195/2002) art. 87 al. 1 din o.u.g. 195/2002 ciprian121 ciprian121 Va rog frumos, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. Astazi am avut procesul, hotararea suna cam asa: Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul pentru ... (vezi toată discuția)