avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incadrare si promovare in functie publica de executie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incadrare si promovare in functie publica de executie

Sunt angajata din 2003 intro institutie publica.Am deci 8 ani vechime, cu un an intrerupere pentru concediu de maternitate, am diploma de masterat si din anul acesta ,de medic primar.Sunt incadrata in functie de consilier asistent, gradul2, clasa 39.Ati putea sa-mi spuneti daca e corecta incadrarea .Dupa vechime si studii nu as putea beneficia de o incadrare superioara acesteia?
Cel mai recent răspuns: tamasjolan , utilizator 13:45, 1 Noiembrie 2011
Scuze !
Acum am vazut ca este precizata si functia publica in care este incadrata persoana.

In functia actuala, prin ce modalitate a-ti fost incadrat : concurs de recrutare, promovare in clasa?

Prin promovare in grad profesional puteti fi incadrat in functia de consilier Cl.I principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in treapta a functionarilor publici in 2010 functionar 1 functionar 1 solicit raspuns la intrebarea :daca pentru avansarea in treapta 2 si 1 de salarizare in 2010 ,in mod exceptional vechimea poate fi redusa la 1 an de catre ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici alada alada Buna Ziua Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema legata de promovare.Lucrez intr-o institutie publica din anul 2001. Mentionez ca abia in anul 2003 am trecut ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional nicoleta2007 nicoleta2007 Buna, as dori si eu mai multe informatii despre promovarea in grad profesional. Sunt inspector principal la o primarie de municipiu si am o vechime de aproape ... (vezi toată discuția)