avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie evacuare

buna ziua parintii mei au pierdut un proces pe care l-am descris anterior si acum a sosit comunicarea de evacuare,mentionez faptul ca procesul a fost incheiat definitiv si irevocabil insa evacuarea se cere in termen de 5 zile vroiam sa stiu daca se poata ataca evacuarea de la executor si daca nu in cat timp credeti ca se va produce executarea?va multumesc mult si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: denisamarket , utilizator 14:32, 31 Octombrie 2011
da, puteti face contestatie la evacuare dar, trebuie sa cereti si suspendarea pe cale de orodonanta presedintiala a evacuarii... Mai trebuie sa aveti motive pertinente si concludente pentru a solicita si bloca evacuarea
dar daca nu atacam evacuarea in cat timp credeti ca se va pune in aplicare in astfel de cazuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare imobiliara mirel20 mirel20 buna ziua.as dori sa ma ajutati la intrebarea daca exista o cale de atac al unei decizii definitive a judecatoriei privind evacuarea imobilului.executare silita (vezi toată discuția)
Intoarcere executare silita xerox xerox Am avut un dosar pe ordonanta presedintiala, si am fost declarat decazut in drepturi, si pus sa platesc niste cheltueli de judecata. Am pierdut si in recurs si ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-suspendare executare silita pana la primul termen de judecata-solutii ravita1967 ravita1967 Buna ziua, Va solicit sprijinul in urmatoarea speta. Imobilul in care stau cu familia(sotia si fetita) a fost retrocedat in urma legii 10/2001. Noi am ... (vezi toată discuția)