avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... care sunt pasii pentru a intra in posesia casei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

care sunt pasii pentru a intra in posesia casei obtinute in urma procesului de partaj

ca sa ajung la executorul judecatoresc ptr a-l evacua din casa pe sot si concubina acestuia trebuie sa am o hotarare de evacuare a lor?sau pot merge la executor doar cu hotararea din recurs definitiva si irevocabila prin care imi este atribuita casa?
Din pacate pentru evacuare este necesara o hotarare de evacuare.
iar acest lucru presupune cel putin 1 an de zile cu toate caile de atac si termenele din instanta si redactarea hotararilor.
Uzati de ordonanta presedintiala.(argumentati in mod convigator ca masura evacuarii se impune a fi exercitata de urgenta , prin prisma situatiei locative a dumneavoastra ).

Poate fi angajata si raspunderea penala , sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburare de posesie (in cazul in care locuirea in apartamentul dumneavoastra are o durata de timp insemnata ).

Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2012
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat casa la recurs,ce pot face pana achit sulta ContSters114133 ContSters114133 in urma unui proces de divort si partaj inceput in 2008,am castigat la recurs casa si div din vina exclusiva a sotului parat,cu obligarea mea la plata unei ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila partaj bunuri comune raluca32 raluca32 Am avut un proces de partaj bunuri comune care s-a solutionat si am primit sentinta civila cam tarziu dupa 3 luni , am primit sentinta in care scrie recurs in ... (vezi toată discuția)
Daca achit sulta pot intra in casa? ContSters114133 ContSters114133 si daca achit in totalitate sulta catre fostul sot acest lucru imi permite intrarea in casa castigata in urma partajului?sau tot asa va trebui sa merg pe ... (vezi toată discuția)