avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Frauda concurs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Frauda concurs

Am si eu o mare nevoie de ajutor!!
! Am castiga marele premiu 1 x excursie ... pentru castigator + 4 insotitori la concursul ?...?
Dupa multe tergiversari am fost si validata si parea sa fie totul ok. M-a contactat o persoana care va organiza o excursie la munte- pe munte....Iar noi asteptam MAREA AVENTURA DE 21.000RON. Nu mai spun ca in regulament scria si ca transportul, echipamentul etc...sunt puse la dispozitie de organizator...Cica sa mergem noi la Busteni...si de acolo...si sa ne aducem noi geci, ghete etc..
Deci va fi o excusie amarata de max 1000ron.
Cum trebuie sa procedez pt a primi ce am castigat?
Cum sa procedez?
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 19:49, 27 Octombrie 2011
Faceti plangere la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am o problemă puţin mai deosebită la care aş ... atentu atentu Bună ziua, Am o problemă puţin mai deosebită la care aş dori un sfat, o părere. Astfel, pe parcursul lunii decembrie 2022 un post de radio din ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru imagini furate cu care s-a castigat un concurs?! ionutalexandrustoian ionutalexandrustoian In decembrie 2014 am fost rugat de un fost (ceea ce credeam eu) prieten sa ajut la realizarea unui scurt metraj pentru un concurs, mai exact partea a doua ce ... (vezi toată discuția)
Concurs online cu premii - descalificat in afara regulamentului de concurs ioandir ioandir stimati domni, am participat la un concurs organizat pe facebook si am fost descalificat pe un motiv care nu apare in regulament si anume ca m-au votat mai ... (vezi toată discuția)