avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... functia de director marketing
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

functia de director marketing

Pot face un contract de munca in care sa fie trecuta functia de director marketing sau manager marketing pentru administratorul unei firme? Eu nu am gasit decat manager marketing (codul cor) director marketing nu este?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 28 Octombrie 2011
Da, puteti face un astfel de c.i.m. .. la functie treceti manager marketing - cod 123307

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca poate cineva sa ma lamureasca lavi_marcos lavi_marcos sunt angajata de 1 an si 3 luni la o firma particulara care comercializeaza profile pvc. nu am studii superioare si nici macar medii, am terminat sc. ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod cor in contractul de munca cerece cerece In contractul de munca am cod COR 121018 Director Vanzari. Fisa postului corespunde pozitiei de Global Sourcing Manager. Ce cod COR corespunde pozitiei din ... (vezi toată discuția)
Cor - functia de director general la o asociatie trusty trusty Presedintele asociatiei noastre vrea sa fie trecut in cartea de munca \"director general\". Eu am gasit director general in COR doar pentru societati ... (vezi toată discuția)