avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inspectie fiscala ( ? ) la cerere !
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inspectie fiscala ( ? ) la cerere !

Se poate efectua o inspectie fiscala la cererea contribuabilului ( pfa ). In ce conditii?
Mentionez ca pfa-ul a fost infiintat in anul 2006 si nu a fost facuta nici o verificare a registrelor/documentelor intocmite in acest timp.
Ultima modificare: Vineri, 28 Octombrie 2011
Ioana Cristina Dudu, Avocat
Cel mai recent răspuns: Ioana Cristina Dudu , Avocat 11:54, 28 Octombrie 2011
Inspectia fiscala la cerere poate fi facuta ca urmare a depunerii unui decont cu optiunea de rambursare a TVA-ului.(in conditiile in care sunteti platitor de TVA si aveti suma de recuperat aferenta acestuia)
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen inspectie fiscala romascanu romascanu Dragi consultanti fiscali si altii, Pentru o cerere [b]din 2006[/b]/ decont cu suma negativa de TVA cu optiune de rambursare (cca.46.ooo lei) care ar fi ... (vezi toată discuția)
Rambursare tva octav73 octav73 Buna ziua ! Conduc o SC si in urma cu aproape un an am depus o cerere de rambursare a TVA-ului .De atunci am tot fost verificat si amanat de nenumarate ori . ... (vezi toată discuția)
Rambursare tva limita 10000ron undelfin undelfin Intentionez sa cer rambursare tva = ~7000ron. nu am cerut niciodata rambursare de la infiintarea firmei (aprox 4 ani) tva-ul este aferent unui contract de ... (vezi toată discuția)