ion_iliescu a scris:
daca se considera nevinovat,isi face foarte bine apararea,si are grija sa nu i se talcuiasca probe,atunci nu i s eva intampla nimic.
Eu sunt partial de acord cu ce spuneti in acest topic, insa sa stiti ca este extrem de greu sa eviti ticluirea de probe, mai ales cand acestea sunt produse de ...organele statului sau de cativa "prieteni binevoitori".
Din pacate asta este Romania, se intampla mult prea multe nedreptati in tara noastra (nu ma refer aici strict la subiectul acestui topic) si imi pare rau cand vad ca am ajuns pe locul 2 dupa Turcia la CEDO. Ar trebui tras un semnal de alarma la modul cel mai serios.
Doamna legally_aid spunea ca nu este tocmai firesc sa dormi in masina in stare de ebrietate, sunt de acord cu dansa, insa sa stiti ca eu personal cunosc un caz in care s-a intamplat acest lucru: sotia isi aducea sotul mort de beat de la o petrecere si pt ca acesta din urma refuza sa intre in casa a fost lasat sa doarma pe bancheta din spate.Masina fusese parcata la cativa metri de locuita.Cred ca norocul acestuia a fost ca nu a trecut nici un politist zelos prin zona, altfel ar fi fost in aceeasi situatie cu prietenul userului care a deschis topicul.Ma gandesc ca marturia sotiei ar fi fost greu sa "rastoarne" un proces verbal intocmit de ...organele statului.Posibil sa nu fie asa, insa ma gandesc si la situatia in care intre cei 2 soti situatia nu era tocmai roz si sotia ar fi depus marturie impotriva sotului, incriminandu-l?
De aceea cred ca, in ziua de azi, martorii mai mult incurca decat ajuta, insa deh...este proba importanta in procesul penal.