avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită reziliere contract incheiat cu executorul
Discuție deschisă în Executare silită

reziliere contract incheiat cu executorul

buna ziua

va rog sa mi spune-ti in ce conditii se poate rezilia un contract cu un executor judecatoresc si daca i -mi pot recupera onorariul lui
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 18:46, 28 Octombrie 2011
Puteti oricand sa va retrageti titlul executoriu de la un executor pentru a va adresa altuia.
Pentru recuperarea onorariului platit, in cazul in care nu vi-l restituie de buna-voie, trebuie sa apelati la instanta de judecata, solicitand sa pronunte rezolutiunea contractului din vina executorului si obligarea acestuia la restituirea onorariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate introduce o "actiune inpretentii" impotriva executorului judecatoresc? Manole Dumitru Manole Dumitru In cadrul procedurii executionale creditorul incheie cu executorul judecatoresc un Contract De Executare Silita cu specificarea termenului de finalitate a ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata arlezyyana arlezyyana Buna seara ! As dori sa stiu cum imi pot recupera cheluielile de judecata cerute si acordate de instanta in urma unui proces de marire pensie intretinere ... (vezi toată discuția)
Executare silita ramasa fara obiect lolo0112 lolo0112 am inceput o executare silita pentru plata unor salarii in baza unei sentinte, insa in ziua in care a fost trimisa somatia, s-a facut si plata respectivelor ... (vezi toată discuția)