avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie anuntata prin posta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie anuntata prin posta

Buna seara,
Lucrez de 2,8 ani intr-o institutie privata si am decis sa-mi dau demisia,caci altfel voi fi dat afara in baza art. 61 litera D si imi este frica ca o sa ma afecteze la o noua angajare (mentionez ca nu pot fi dat afara pana cand nu implinesc 3 ani, deoarece sefii sunt obligati sa ma tina pt ca m-au angajat ca tanar absolvent).
Am inteles ca ar fi bine sa trimit demisia prin posta ca scrisoare cu confirmare, astfel incat sa fiu sigur ca se inregistreaza data de depunere a demisiei.
Intrebarea mea este pe ce adresa sa trimit demisia prin posta, pt ca daca o trimit pe adresa de serviciu, seful nu va fi gasit ( rece rar pe acolo).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:30, 28 Octombrie 2011
Banuim ca seful dvs. are la sediul firmei o persoana desemnata pt ridicarea corespondentei.
Nu exista o astfel de persoana. Firma e mica, e un cabinet medical care are 2 angajati: eu, colega mea si binenteles seful, care e trecut ca administrator.
Deci lucrati la un Cabinet Medical Individual! Credeti ca d-na coleg nu va semna de primire scrisoarea cu confirmare de primire?
Demisia o puteti face cunoscuta prin orice mijiloace, inclusiv e-mail, banuiesc ca stiti adresa cabinetului sau a medicului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva cu art. 61 lit. a) maria.v maria.v M-am angajat pe 01.07.2005 semnand contractul colectiv de munca pe perioada determinata de 3 luni. In a treia saptamana am avut un conflict destul de urat cu o ... (vezi toată discuția)
Angajatorul imi cere demisia nataliaz nataliaz Buna ziua, sunt agnajata unei companii de aprox 3 ani. La inceputul lunii ianuarie 2014 am aflat ca sunt insarcinata. Am anuntat conducerea firmei si am ... (vezi toată discuția)
Refuzul (tacit) al primariei/prefecturii de a raspunde in scris la o cerere Kasi Kasi Buna ziua, ma confrut cu o situatie destul de frustranta si as aprecia ajutorul unor persoane mai pregatite dpdv legal decat mine. Orice sfat este bine ... (vezi toată discuția)