avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... returnarea produselor si primirea contravalorii ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

returnarea produselor si primirea contravalorii produsului

Am achizitionat de curand o pereche de cizme pentru cineva dintr-un magazin care sunt prea mari. La magazinul respectiv nu au alta marime si nici nu am gasit altceva cu care sa le schimb. In ce masura exista posibilitatea de a primi banii inapoi avand in vedere ca le-am achizitionat acum 2 zile si am si bonul. Multumesc mult!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
alexandra1990, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 21:35, 29 Octombrie 2011
Vedeti dvs faptul ca cizmele sunt prea mari nu duce la concluzia ca cei de la magazin v-au oferit un produs de proasta calitate sau cu defecte.Cred ca prin buna intelegere puteti primi banii daca cei de la magazin vor acest lucru.Vina este a dvs nu a lor,asa se vor apara.Chiar daca v-ati adresa protectiei consumatorului nu vi se va da dreptate.Chiar daca ati cumparat acum 2 zile ,suma este inregistrata in contabilitatea societatii astfel ca aceasta situatie nu are relevanta.
Incercati cu duhul blandetii sa luati un produs la schimb sau vedeti ,dar retineti nu exista nici o obligatie din partea magazinului sa va restituie banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs incaltaminte Angelus162 Angelus162 Buna ziua ! In urma cu mai putin o luna am achizitionat o pereche de cizme care dupa maxim 20 de zile nu doar ca s-au dezlipit , dar si talpa efectiv s-a ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului- returnarea unui produs ang3ly ang3ly Buna seara am achizitionat o pereche de cizme de piele care in momentul in care le-am incercat am simtit ca cizma stanga este fixa fata de dreapta care imi era ... (vezi toată discuția)
Returnare produs fără etichetă Dana H. Dana H. Bună seara! Am cumpărat fetiței mele o pereche de pantaloni mărimea 68( pt bebeluși) de la un magazin din mall și am fost convinsă că îi vin. Ajunsă ... (vezi toată discuția)