avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... compensatie de 100%din salariu lunar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

compensatie de 100%din salariu lunar

Buna ziua,
,, Compensatie 100% din salariu lunar'' inseamna un salariu de baza sau un salariu net?
multumesc mult pentru raspuns:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 20 Ianuarie 2012
Inseamna un salariu de baza
cirsteaioana a scris:

Buna ziua,
,, Compensatie 100% din salariu lunar'' inseamna un salariu de baza sau un salariu net?
multumesc mult pentru raspuns:(


Salariu de baza din care se vor scade contributiile datorate statului ..

Am un litigiu de munca din 2010 si la art 27 din ccmun la nivel de ramura industrie textila se mentioaneaza de aceasta compensatie,deci cf acestui articol angajatorul trebuie sa-mi plateasca o compensatie echivalenta cu sal de baza sau net?

Salariile compensatorii la concediere se impoziteaza?


multumesc mult de lamurire,
Pentru salariile compensatorii acordate pentru concediere individuala se opresc toate contributiile , mai putin putin contributia la sistemul asigurarilor pentru somaj.
Sunt angajat, din ianuarie 2011, la o firma care are codul CAEN 1310 Pregatirea fibrelor si filarea fibrelor textile pe post de inginer, cerinta fiind de studii superioare. Care ar fi trebuit sa fie salariul minim in anul 2011 si in 2012 (conform cu ccmn si ccm ramura textile, cred ca se aplica)?

Alte discuții în legătură

Salariu compensator ioni10 ioni10 Buna seara! Am fost disponibilizat dar fara a ni se acorda vreun salariu compensator. As dori sa stiu daca acordarea salariului compensator este obligatorie ... (vezi toată discuția)
Art 65 ContSters75393 ContSters75393 Va rog sa-mi spuneti si mie daca unui angajat i se desface contractul de munca in baza art 65 beneficiaza de salarii compensatorii si in ce consta salariile ... (vezi toată discuția)
Despre salariul compensator(disponibilizare) corina.trandafir corina.trandafir 1.Salariul compensator este obligatoriu sa fie trecut in statul de plata(rubrica alte drepturi)? Se impoziteaza la fel ca un salariu normal?se platesc din el ... (vezi toată discuția)