avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... compensatie de 100%din salariu lunar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

compensatie de 100%din salariu lunar

Buna ziua,
,, Compensatie 100% din salariu lunar'' inseamna un salariu de baza sau un salariu net?
multumesc mult pentru raspuns:(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 20 Ianuarie 2012
1. De la 01.01.2011 nu mai exista CCMN ...

2. Contractul colectiv de muncă la nivelul ramurii industriei textile şi a produselor textile pe anii 2007-2010 a expirat la data de 31.12.2011.

3. Salariul minim brut este de 700 lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensator ioni10 ioni10 Buna seara! Am fost disponibilizat dar fara a ni se acorda vreun salariu compensator. As dori sa stiu daca acordarea salariului compensator este obligatorie ... (vezi toată discuția)
Art 65 ContSters75393 ContSters75393 Va rog sa-mi spuneti si mie daca unui angajat i se desface contractul de munca in baza art 65 beneficiaza de salarii compensatorii si in ce consta salariile ... (vezi toată discuția)
Despre salariul compensator(disponibilizare) corina.trandafir corina.trandafir 1.Salariul compensator este obligatoriu sa fie trecut in statul de plata(rubrica alte drepturi)? Se impoziteaza la fel ca un salariu normal?se platesc din el ... (vezi toată discuția)