avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe cumparare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe cumparare auto

Buna.

Doresc sa imi cumpar un automobil second-hand pentru folosinta personala din Germania. Nu imi este insa clar cum se procedeaza cu TVA. Am inteles ca TVA platit in Germania se poate recupera. Nu am reusit insa sa aflu daca in tara voi avea de platit tva. De asemenea, nu am reusit sa aflu cam ce taxe vamale se aplica (automobil mai nou de 2001, euro 3, fabricatie germana). Poate cineva sa imi detalieze aceste aspecte?
Multumesc,
Radu
Cel mai recent răspuns: mihai2991 , utilizator 12:51, 21 August 2006
Cine vrea sa faca infarct sa calculeze taxele ecologice valabile de la 1 ianuarie 2007... calculatorul de taxe se gaseste mai jos:

[ link extern ]

(copiati linkul si "aruncati-l" in Explorer)

Daca iti iei o masina de mai mult de 6 ani, eventual fara Euro, platesti mai mult pe taxe decat pe masina...

Mult succes la calcule! : )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe vamale pentru motociclete import canada geluband geluband cat costa taxa vamala pentru o motocicleta din 1989 de 1200cc import canada? (vezi toată discuția)
Taxe vamale pentru importul de motociclete Vreau sa-mi aduc o motocicleta sh si nu stui care sunt taxele vamale accize etc. Stie careva une pot gasi toate lucrurile astea? (vezi toată discuția)
Accize auto !!! pestraro pestraro am terminat de platit auto luat in leasing , firma imi solicita sa mai platesc si accize , este legal ? date importante : am inceput leasingul in ... (vezi toată discuția)