avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLANGERE PENALA IMPOTRIVA MAGISTRATILOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLANGERE PENALA IMPOTRIVA MAGISTRATILOR

Ce parchet are calitatea de a cerceta o plangere penala impotriva unor magistrati : procurori, prim-procurori, judecator ? PARCHETUL GENERAL??

Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2011
justdeals, utilizator
ragaliemariana

Eu sunt in aceiasi situatie. un singur avocat de pe comunitatea avocat.net m-a ajutat macar cu sfaturi. vechimea in avocatura nu ii permitea sa ma reprezinte la ICCJ. Dar in rest am patit exact la fel. unul mi-a luat si 400 lei spunand ca face pro-bono si cu cateva zile inainte mi-a spus ca nu mai vine in instanta. L-am intrebat de bani si mi-a spus ca a facut fotocopii de pe dosar, dar nu mi-a dat nici o copie, cu toate ca i le-am cerut.Romania nu este stat de drept din pacate, si daca avocatii nu sunt hotarati sa apere dreptatea nu stiu cine mai poate face ceva. Un dr in avocatura pe mine m-a refuzat intr-un caz similar. Cum putem sa ne unim? Pana si fundatiile astea cu drepturile omului nu au nici o treaba. Ei zic ca se ocupa de problemele macro (legislatie) dar ignora faptul ca pana la urma drepturile omului se reduc la individ. degeaba ai legi daca pe individ aceste legi nu se aplica.
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
rodica_post

Eu nu cred asa ceva. Ca un magistrat va plati. este scos la pensie, cu pensie babana, isi trage si un cabinet de avocatura si omul devine si mai influent
Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Eu am inscrisuri si sunt date la o parte: un diriginte de santier care a receptionat o lucrare de 150.000 lei (investitie SAPARD) fara sa verifice stadiul lucrarilor (conform cu declaratia data de el la politie) este considerat de buna credinta de politist si procurorul a fost de acord. Constructorul declara ca lucrarile au mai continuat 7 zile dupa prezentarea situatiilor (care a fost pe 12.06.2007) iar politistul ca sa mascheze prejudiciu, consemneaza ca de fapt constructorul a mai fost 4-5 zile dupa ce au venit cei de la sapard si au constatat prejudiciu. In felul acesta prejudiciu sa evaporat si eu nu pot sa fac nimic pentru ca a disparut latura obiectiva a infractiunii
Pixul este cel mai tare corp delict al unui politist sau procuror. Nu lasa urme ca glontul, si este super protejat de alte pixuri


Ultima modificare: Joi, 22 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)
Actiune civila abuz in serviciu aidu aidu Vreau sa chem in instanta judecatoarea, deoarece prin deciziile ei ilegale mi-a cauzat prejudiciu intr-un dosar. Urmeaza sa ii cer daune materiale toti banii ... (vezi toată discuția)
In ce fel raspund judecatorii din romania de greselile comise? Cris1971 Cris1971 Conform informatiilor care circula din gura in gura, in Romania judecatorii nu raspund de greselile pe care le fac odata cu emiterea unei sentinte sau a altor ... (vezi toată discuția)