avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLANGERE PENALA IMPOTRIVA MAGISTRATILOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLANGERE PENALA IMPOTRIVA MAGISTRATILOR

Ce parchet are calitatea de a cerceta o plangere penala impotriva unor magistrati : procurori, prim-procurori, judecator ? PARCHETUL GENERAL??

Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2011
justdeals, utilizator
rodica_post a scris:

=D>-Astazi,am avut placerea sa aud ca un Prim Procuror -corupt ,tupeist,mincinos si cu un puternic trafic de influienta de ani de zile -fiind depistat si urmarit a avut bunul simt sa-si dea demisia de buna voie.


Acest Prim Procuror are multe pacate de ispasit(numai din cate stiu eu) si poate a venit vremea ca sa plateasca impreuna cu procurori de caz in dosare grele -ARANJATE-cu mita de milioane de euro.

Ticalosii cred ca au scapat usor atunci....,dar nu stiu ce-i asteapta in 2012.
Deci,este adevarat ca schimbarile au fost comandate si a inceput dansul magistratilor corupti !


=D>:-/


Este vorba despre prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani?
Pt cei interesati.....aveti mai jos link-ul unde puteti viziona interviul presedintelui tarii din emisiunea prim plan tvr 1 din 14.11.2011....

[ link extern ]

...partea cu coruptia din justitie si cu schimbarea sefilor din PICCJ si DNA este foarte aproape de sfarsitul interviului...
Daca procurorii, judecatorii, etc nu sunt membrii CSM, competenta revine Parchetului de pe langa Curtea de Apel. Curtea de Apel este instanta competenta sa judece infractiunile savarsite de magistrati.
ragaliemariana a scris:

Legea este , dar pana la aplicare este drum lung.
Concret:
1.Partea reclamnata in instanta isi schimba declaratia (fata de cea de la parchet)motivand ca a fost amenintat ca i se va deschide si lui dosar penal.
2.Revin cu opisul de la dosarul de urmarire penala, in carea scria Martorul XXX....pag 61-64 este taiat cu pixul si paginile lipsa
3. Cerere de probatoriu ramasa la procuror fara ordonanta de respingere
Raspuns PCA
1.Nu exista probatoriu de influentare a declaratiei (atasasem cele doua declaratiii )
2.Nu a-ti indicat paginile lipsa (opisul fiind atasat) si nu a existat acest martor
3.Cererea a ramas la parchet
Raspuns CA:
"Dovezile administrate nu au confirmat sustinerile petentului"
Cererea de audiere a partii reclamante bineinteles ca a fost respinsa .

Ce mai trebuia sa demonstrez daca documentele erau la dosar ??
Nu inteleg !



Nu are absolut niciun rost sa incercam sa intelegem actele sau motivarile magistratilor....ajungem sa ne distrugem singuri psihic incercand sa gasim raspunsuri la intrebarile de genul celor puse de dvs.....exista totusi un singur raspuns: convingerea magistratilor ca lor nu li se poate intampla absolut nimic orice ar face.
Aceasta convingere este pe punctul sa devina istorie....o istorie care nu se va mai repeta niciodata!

Incercati sa va rupeti, sa treceti peste socul provocat de lipsa de responsabilitate si ganditi-va ca sortii vor fi in favoarea dvs.
Dupa ce va fi numita o noua echipa la conducerea DNA, mai lasati sa treaca 2-3 luni, adica prin nov-dec 2012 mergeti la DNA si inregistrati o plangere penala pe numele tuturor magistratilor (judecatori si procurori) care v-au socat. Atasati la plangere toate documentele care le aveti....
Va asigur ca o sa va placa rezultatul...dar va trebui sa aveti rabdare....
Succes!
Micaly a scris:

Pt cei interesati.....aveti mai jos link-ul unde puteti viziona interviul presedintelui tarii din emisiunea prim plan tvr 1 din 14.11.2011....

[ link extern ]

...partea cu coruptia din justitie si cu schimbarea sefilor din PICCJ si DNA este foarte aproape de sfarsitul interviului...

Iata cum a preluat mass-media declaratiile Presedintelui tarii din interviul televizat din 14.11.2011:

Echipe compacte, numite în acelaşi timp

El a precizat că, astfel, noul procuror şef al Direcţiei va putea să vină cu o echipă, cand se vor încheia şi mandatele adjuncţilor săi.
"Principiul pe care aş vrea să-l instaurez ar fi legat de echipă. Adică aş vrea să expire şi mandatele adjuncţilor, în aşa fel încât noul procuror şef DNA să poată să propună şi să ajungă la mine desemnarea unei echipe, nu a unui sigur om. Procuror şef, plus adjuncţi. Obiectiv pe care-l urmăresc şi la Parchetul General. ªi doamna Procuror general al Romaniei (procurorul general - n.r.) va ajunge la sfârşit de mandat în 2012", a adăugat Presedintele tarii.


Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
Micaly, utilizator

Alte discuții în legătură

Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)
Actiune civila abuz in serviciu aidu aidu Vreau sa chem in instanta judecatoarea, deoarece prin deciziile ei ilegale mi-a cauzat prejudiciu intr-un dosar. Urmeaza sa ii cer daune materiale toti banii ... (vezi toată discuția)
In ce fel raspund judecatorii din romania de greselile comise? Cris1971 Cris1971 Conform informatiilor care circula din gura in gura, in Romania judecatorii nu raspund de greselile pe care le fac odata cu emiterea unei sentinte sau a altor ... (vezi toată discuția)