avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLANGERE PENALA IMPOTRIVA MAGISTRATILOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLANGERE PENALA IMPOTRIVA MAGISTRATILOR

Ce parchet are calitatea de a cerceta o plangere penala impotriva unor magistrati : procurori, prim-procurori, judecator ? PARCHETUL GENERAL??

Ultima modificare: Duminică, 30 Octombrie 2011
justdeals, utilizator
Intr-adevar, acesti oameni care sub umbrela legii pe care ar trebui s-o respecte,dovedesc contrariul, CU SIGURANTA TREBUIE SA RASPUNDA. Va sfatuiesc sa transmiteti plangerea dvs. pe scurt, catre vicepresedintele comisiei juridice a senatului.
Cu cat se primesc mai multe sesizari, cu atat mai multe sanse sa schimbam ceva.

[ link extern ]
avvalentina a scris:

Intr-adevar, acesti oameni care sub umbrela legii pe care ar trebui s-o respecte,dovedesc contrariul, CU SIGURANTA TREBUIE SA RASPUNDA. Va sfatuiesc sa transmiteti plangerea dvs. pe scurt, catre vicepresedintele comisiei juridice a senatului.
Cu cat se primesc mai multe sesizari, cu atat mai multe sanse sa schimbam ceva.

[ link extern ]


Senatul Romaniei,va pot garanta ca nu se implica in rezolvarea,solutionarea si nici macar punerea in discutie a oricaror fapte dovedite cu privire la Coruptia si ilegalitatile magistratilor.
In Camera de abuzuri din cadrul Senatului Romaniei,exista multa toleranta si pasivitate la astfel de acte.
Deci,mai sigur si operationala este Administratia Prezidentiala -a Romaniei care isi face datoria in cel mult 14 zile.-Garantat !
Din proprie experienta.
Presedintia da spre rezolvare MAi, la randul MAI da spre rezolvare DGPMB si ajung la acelasi raspuns de la DGPMP care l-am reclamat ca abuziv.
Unde este rezolvarea??? Numai plimarea unei hartii!!!!
Ramane CEDO dar peste 5,6 ani,crede-ti ca ma multumeste, cu ceva ,incasarea unei sume in euro ,dar cu viata ruinata in penitenciar???
Mie sila de de lumea in care traiam.

Daca intreadevar " santajul pe fata " este ca toata procedura la cedo ia cinci ani si iti distrugi viata...atunci unde trebuie facuta schimbarea? si unde este bresa in sistemul intern? propunere legislativa concreta ca sa ce? (nu exista garantie !, dar nici sa nu facem ceea ce este corect nu e "solutia"). Deci unde e punctul sensibil de rasturnat balanta, din punct de vedere tehnic - administrativ - juridic ? Ce articole de lege trebuie schimbate.. in asa cel incat sa afle si consiliul europei si toata lumea, CUM NE TRATEAZA STATUL! Atunci sa facem campanie publicitara, sa implicam societatea civila si hai la lucru, ca e de munca, de pus osul la munca gratuit, dar cu cap ( ca atata avem). Ei conteaza pe faptul ca am "obosit.... "! ? sau ca suntem ignoranti. Mafie va exista intotdeauna, in orice stat si nu putem sa ne resemnam doar cu ideea asta.
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2011
ContSters83715, utilizator
Magistratul de care m-am plans pe forum , a ajuns vedeta pe toate posturile.
Oare dosarul meu de la CA cu NUP pot sa-l inaintez la DNA?

Alte discuții în legătură

Poate fi dat in judecata un magistrat? dodonica dodonica Se poate actiona in judecata un magistrat, judecator sau procuror? pentru abuz in seviciu, neglijenta ? Care sunt caile cele mai rapide? (vezi toată discuția)
Actiune civila abuz in serviciu aidu aidu Vreau sa chem in instanta judecatoarea, deoarece prin deciziile ei ilegale mi-a cauzat prejudiciu intr-un dosar. Urmeaza sa ii cer daune materiale toti banii ... (vezi toată discuția)
In ce fel raspund judecatorii din romania de greselile comise? Cris1971 Cris1971 Conform informatiilor care circula din gura in gura, in Romania judecatorii nu raspund de greselile pe care le fac odata cu emiterea unei sentinte sau a altor ... (vezi toată discuția)