avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... furt intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

furt intre soti

Buna seara,
Este furt intre soti daca am scos bani de pe cardul sotiei?
Am aflat ca a deschis actiune de divort dar nu am primit inca citatia.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lara12 , utilizator 18:55, 1 Noiembrie 2011
Doamna Cora,
frazele mele au acoperire-n fapte, nu sunt spuse la suparare.
la sfatul avocatilor, am facut plangere penala impotriva fostului sot care in lipsa mea de acasa a instalat pe computer un program tip hacker prin care mi-a interceptat parole si mailuri pe care le-a modificat ca sa demonstreze ce-si dorea in procesul de divort. mi-au fost subtilizate facturile de telefon si au fost folosite impotriva mea, in acelasi proces. instanta n-a facut decat sa mentioneze ca ... nu le ia in calcul fiindca nu au semnatura mea electronica. nu s-a autosesizat cum am cerut.
mai mult, omul acela mi-a disturs telefoane si laptop, m-a sechestrat in casa.
politia mi-a trimis o notita conform careia nu se poate dovedi ce am afirmat, computerul este bun comun iar facturile au fost gasite la cosul de gunoi, deci sunt bunuri comune.

Poate nu legea ii apara. Ii apara oameni de calitate proasta care folosesc legea, interpretand-o in folosul lor.
sunt oameni care au bani si pot cumpara orice.
inclusiv dreptatea, atunci cand nu o au.

E foarte trist dar asta e realitatea: decat sa-ti cauti dreptatea in justitie luptand impotriva unui om cu multi bani, dispus sa faca orice sa castige, nu ai nicio sansa.
Ba ii platesti si cheltuieli de judecata, cum e cazul meu.
E o oroare careia cu greu ii fac fata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu si furt intre soti lucianlucian lucianlucian Buna ziua! Va rog, vreau sa stiu si eu daca sotia a parasit domiciliul cu bebele si cu o suma de bani (120 mil lei), va fi pedepsita. Am facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti midax42 midax42 buna ziua, si la multi ani ! am mai pus aceasta intrebare si nu stiu unde gasesc raspunsul , Sunt invinuit de sotie in urma plecarii mele inopinante de acasa ... (vezi toată discuția)
Furt bunuri intre soti danut.a danut.a buna ziua va rog sa ma ajutati sint disperat,am fost plecat din tara la munca,si cand am venit acasa,am gasit toata casa goala,am intrebat vecini ce s-a ... (vezi toată discuția)