avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Incredintare directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Incredintare directa

Se poate face o incredintare directa pentru obtinerea unui contract de livrare motorina in valoare de 73.000 lei fara TVA, pentru scurtarea timpului, avand in vedere am desfasurat alte licitatii in cursul anului in valoare de 540,000 fara TVA?
Cel mai recent răspuns: artgon , utilizator 00:42, 1 Noiembrie 2011
Licitatiile au fost pentru combustibil sau pentru alte bunuri/servicii/lucrari?
Daca au fost pentru combustibil si nu a fost prevazuta corect cantitatea puteti suplimenta valoarea printr-un act aditional in aceleasi conditii de la licitatie. In acest caz nu puteti merge pe incredintare directa ... s-ar considera ca ati impartit contractul pentru a ocoli licitatia.
Licitatiile au fost pentru lucrari fatada si acoris, nu am efectuat alta licitatie pentru achizitie motorina.
Va multumesc
nu. avand in vedere valoarea (73000 lei = aprox 16900 euro fara tva) si mai ales, necesitatea. procedurile de achizitie publica se definesc in functie de necesitate si valoare. puteti organiza o cerere de oferte -14 zile verificare doc de catre ANRMAP + 12 zile pana la deschidere.... deci, in cel mai fericit caz, contract semnat 1-5 decembrie.
a, mai e o solutie: negocierea pt cazuri de urgenta (art 122 din OUG 34/2006) dar trebuie sa justificati foarte bine urgenta in referatul de necesitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de oferta combustbil geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Va deranjez cu o intrebare legata de procedura CERERE DE OFERTA: - am dat anunt in SEAP pentru cerere de oferta COMBUSTIBIL si nu s-a ... (vezi toată discuția)
Negociere directa? Gabriella28 Gabriella28 Bună ziua! O autoritate contractantă a atribuit prin licitaţie deschisă un contract de lucrări având ca obiect construirea unei săli de sport. ... (vezi toată discuția)
Negociere fara publicare dandina dandina Buna ziua, Lucrez in cadrul unei primarii dintr-o comuna constanteana si am o nelamurire cu privire la un contract de lucrari, incheiat in anul 2011. ... (vezi toată discuția)