avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod COR pentru Administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod COR pentru Administrator SRL

Buna ziua,

1. Intr-un SRL cu 2 asociati, se poate angaja unul din ei Administrator? Daca da, ce act normativ reglementeaza aceasta situatie, fiindca stiu ca au fost numeroase dispute pe aceasta tema?
2. exista in COR un cod pentru postul asta sau trebuie sa-l incadrez Director general?
Va multumesc, anticipat!
Cel mai recent răspuns: mihailefter , utilizator 08:43, 17 Iulie 2019
Nu este o problema majora, greseala apartine Inspectiei Muncii care a cumparat un program de nimic - Revisal - facut de o firma care are sediul social in Ploiesti (Team Net).
COR-ul utilizat in Revisal, nici macar nu corespunde cu realitatea :)
Este in regula daca administratorul este numit doar in actul constitutiv, fara CIM, fara contract de colaborare sau altceva?
Da, este in regula daca administratorul este numit in actul constitutiv al societatii.
Buna ziua,
1.Sunt administrator si asociat unic la un srl. Intrebarea mea e daca si cum imi pot face angajare ca administrator societate comerciala.
2. Codul COR 241939 nu-l regasesc in Revisal, il va lua ITM-ul in considerare? si daca da stie cineva daca se poate modifica in program??
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Legea 31/1990 art. 196 indice 1 alin. 3 " Asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societatii cu raspundere limitata al carui asociat unic este"
Forma actualizata.
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2009
utc, utilizator

Alte discuții în legătură

Functia de administrator maria2010 maria2010 Buna ziua, un asociat unic poate fi angajat cu CIM in functia de administrator la societatea la care este asociat unic? Ce studii sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Administrator societate comerciala klaupt klaupt Pe ce functie ar putea fi angajat un asociat al unui SRL care indeplineste si functia de administrator numit prin actul constitutiv al societatii? Se poate in ... (vezi toată discuția)
Asociat unic ContSters94059 ContSters94059 potrivit dispozitiilor art 196 indice 1 alin. 3 din L 31/1990 Asociatul unic poate avea calitatea de salariat al societatii cu raspundere limitata al carui ... (vezi toată discuția)