Intrebarea mea este urmatoarea: Societatea a achizitionat medicamente pentru angajati. Le pot inregistra ca si materiale auxiliare, le fac receptia si apoi le dau in consum? Este bine? Sau cheltuieli nedeductibile? Mi se pare mai corect chelt neded! Va multumesc.
Nu am inteles scopul pentru care ati achizitionat aceste medicamente. Pentru ce boli sunt ele achizitionate de fapt?
Eu le-as inregistra pe cont 604 daca nu se justifica achizitia acestora, nu as deduce TVA-ul, si le-as considera cheltuieli nedeductibile. Daca reveniti cu alte detalii ne mai gandim.
Medicamentele au fost achizitionate pentru trusele medicale. Au fost achizitonate: paracetamol, algocalmin, calciu, etc. Este corect daca fac receptia medicamentelor: 302=401 si apoi sa le dau in consum 302=6458??? Mai deduc TVA-ul? Le consider deductibile sau nedeductibile? Va multumesc
Vedeti ca se schimba datele problemei. Avand in vedere ca este obligatorie schimbarea medicamentelor in trusele sanitare, inregistrati cum ati scris mai sus. Cheltuiala este deductibila, la fel si TVA-ul.:)