avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... certificat de atestare fiscala din urma
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

certificat de atestare fiscala din urma

Buna
In urma cu o luna am cumparat un autoturism .Vanzatorul nu era trecut pe carte, el la randul lui a cumparat si el aceasta masina de la altcineva, persoana care e trecuta de fapt pe cartea de identitate.
Cel de la care am cumparat autoturismul mi-a dat certificat de atestare fiscala pe numele lui dar cind am mers sa o inmatriculez mi s-a spus ca am nevoie si de certificatul de atestare fiscala de la proprietarul din acte . De acesta am dat foarte greu .Din fericire a fost un om de buna credinta si a mers la directia de taxe si impozite pt a cere un certificat de atestare fiscala.Dar de acolo nu i s-a mai eliberat asa ceva pt ca masina figura pe persoana care mi-a vindut mie.
La mine in localitate , la inmatriculari , mi se spune ca asa ceva nu este normal sa nu i se mai elibereze.Mi s-a spus ca certificat de atestare fiscala pt orice din urma sunt obligati sa imi elibereze de cite ori doresc contra taxei de timbru.La el in localitate(e alt judet desi legea e aceasi) nu i se mai elibereaza asa ceva pentru acest autoturism.Nu mai stiu cine are dreptate....
Va rog spuneti-mi ce sa fac pt ca ma aflu in imposibilitatea de a inmatricula aceasta masina.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Nelamurire transfer auto cicibau cicibau Buna ziua. Am cumparat o masina de la cineva din alt judet eu fiind din Bucuresti. S-a oferit sa vina la bucuresti si sa aduca masina, mi-a dat actele dar ... (vezi toată discuția)
inmatriculare auto cumparat -vanzatorul nu vrea sa trimita atestatul fiscal privind mijloacele fixe lalicu lalicu Cum pot proceda in cazul in care am cumparat o masina , am contract de vanzare cumpare intre parti, talonul , cartea de identitate a masinii si cheile dar nu ... (vezi toată discuția)
Intrebare inmatriculare masina alexandru8 alexandru8 Buna ziua. Am si eu o mica problema, recent am cumparat o masina, printr-un intermediar acesta mi-a dat toate actele inclusiv financiaru propietarului de la ... (vezi toată discuția)