Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Buna
In urma cu o luna am cumparat un autoturism .Vanzatorul nu era trecut pe carte, el la randul lui a cumparat si el aceasta masina de la altcineva, persoana care e trecuta de fapt pe cartea de identitate.
Cel de la care am cumparat autoturismul mi-a dat certificat de atestare fiscala pe numele lui dar cind am mers sa o inmatriculez mi s-a spus ca am nevoie si de certificatul de atestare fiscala de la proprietarul din acte . De acesta am dat foarte greu .Din fericire a fost un om de buna credinta si a mers la directia de taxe si impozite pt a cere un certificat de atestare fiscala.Dar de acolo nu i s-a mai eliberat asa ceva pt ca masina figura pe persoana care mi-a vindut mie.
La mine in localitate , la inmatriculari , mi se spune ca asa ceva nu este normal sa nu i se mai elibereze.Mi s-a spus ca certificat de atestare fiscala pt orice din urma sunt obligati sa imi elibereze de cite ori doresc contra taxei de timbru.La el in localitate(e alt judet desi legea e aceasi) nu i se mai elibereaza asa ceva pentru acest autoturism.Nu mai stiu cine are dreptate....
Va rog spuneti-mi ce sa fac pt ca ma aflu in imposibilitatea de a inmatricula aceasta masina.
Va multumesc!