avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ialomiteanu: Isarescu ne spune ce avem de facut
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ialomiteanu: Isarescu ne spune ce avem de facut

Ialomiţeanu: "domnul guvernator ne spune lucruri bune şi ce avem de făcut."

[ link extern ]

gasiti normal ca unui ministru ("plin":))) de finante al unui guvern sa i se spuna "ce are de facut" de catre un guvernator de banca centrala?
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 21:00, 24 Decembrie 2011
Pe mine nu ma surprinde.
Daca este sau nu normal sa dea sfaturi, nu ma pot pronunta.
Dar pot spune cu siguranta ca acel "guvernator de banca centrala" de care vorbiti este singura persoana normala din sfera celor cu putere de decizie.
nu e vorba de sfaturi.

spune unui ministru ce "are de facut'.
Pai si ce ati vrut sa fie invers, sa ii spuna Ialomiteanu lui Isarescu ce sa facă? Doamne fereste sa ajunga Isarescu sa primeasca ordine de la Ialomiteanu & co că se duce si moneda de rapa.
deci e normal ca "Ialomiteanu & co" (unde trebuie sa fie si primu' ministru, ca nu e ialomiteanu de capu' lui) sa primeasca "ordine" de la isarescu?

Alte discuții în legătură

Despre codul fiscal si legea salarizarii POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]Isarescu a primit ordin de la Consiliul Investitorilor Străini și de la AmCham de a respinge primordial Legea Salarizării și Codul Fiscal iulie 25, ... (vezi toată discuția)
Reducere 25% la brutul bugetarilor ContSters70098 ContSters70098 buna seara ce parere aveti de masura pe care vrea Guvernul sa o puna in aplicare? credeti ca va rezolva problemele tarii? credeti ca, spre exemplu, suma de ... (vezi toată discuția)
Pensii - cresc sau nu? ioangaspar ioangaspar salariile la bugetari se maresc dar de pensii ce se aude? (vezi toată discuția)