avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

Va rog sa-mi spuna cineva nr.Monit.Of.in care a aparut ultima modificarea la Codul Muncii.
Multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: SC DELTA EXPERT CONSULT SRL , Consultant resurse umane 12:50, 1 Noiembrie 2011
Legea nr. 53/2003 - Codul muncii*) a fost republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 345, din 18 mai 2011

www.avocatnet.ro/UserFiles/a...
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2011
SC DELTA EXPERT CONSULT SRL, Consultant resurse umane
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 2011 dumi32 dumi32 Actele aditionale de prelungire a unui cim pe perioada determinata se trec in revisal (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o nelămurire privind un articol din codul muncii ... Adi_black_20 Adi_black_20 Buna ziua. Am o nelămurire privind Un articol din codul muncii art. 122 , dacă s-a modificat perioada de compensare baneasca a orelor suplimentare de la 60 ... (vezi toată discuția)
30 noiembrie - sfantul apostol andrei zi libera? ramoilis ramoilis Stiti daca a fost cumva publicata in MO :Legea pentru modificarea alin. (1) al art. 139 din Legea nr. 53/2003 Codul muncii, republicata: Parlamentul ... (vezi toată discuția)