avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... cineva s-a folosit de e-mailul meu
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

cineva s-a folosit de e-mailul meu

buna ziua. de curand mi-am dat seama ca cineva s-a folosit de e-mailul meu pentru a-mi afla parola de pe un forum unde eu am si un cont.as vrea sa stiu, daca acea persoana a postat in numele meu pe acel forum date pe care altii nu ar fi trebuit sa le afle, in ce masura as putea fi acuzat eu?
multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: cga43 , utilizator 13:03, 11 Februarie 2012
Pe anumite forumuri, "a sterge" un post inseamna a-l marca astfel incat sa fie invizibil pentru utilizatori, dar vizibil pentru moderatori si / sau administratori. In cazul editarilor - depinde. Tot in anumite cazuri, raman evidentiate -cel putin temporar- diferentele dintre postul original si cel editat, pentru a se evita sau pentru a putea fi dovedite eventualele abuzuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2012
cga43, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violarea secretului corespondentei electronice? deatacitta deatacitta buna, am intampinat de curand o problema cel putin uimitoare daca nu ciudata.cerand ajutorul unui prieten francez pentru a reinstala windowsul pe computerul ... (vezi toată discuția)
Atac virusi ContSters269461 ContSters269461 De mai mult timp PC-ul meu se viruseaza, ca si altele. In ultima vreme, este chiar suparator. Apelind la un specialist si verificind dupa IP-ul de unde au fost ... (vezi toată discuția)
Conturi sparte de hackeri alinarms alinarms mi s-au spart toate conturile yahoo de catre hackeri, un singur cont am reusit sa il recuperez. cineva are acces permanent la PCul meu. ieri mi-a instalat ... (vezi toată discuția)