avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare in functie superioara a personalului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare in functie superioara a personalului contractual

personal contractual (functionar - arhivar, angajat la o institutie publica) care a terminat facultatea in anul 2011 (3 ani - sistem Bologna) si as vrea sa o ajut sa promoveze in functie dar nu prea stiu care este metodologia specifica personalului contractual pentru organizarea examenului. Am studiat HG nr.286/2011, dar acolo aminteste doar de promovare in grade si trepte, nicidecum de promovare in functie. Va rog sa ma ajutati cu informatii privind acest subiect.
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 17:10, 1 Noiembrie 2011
Puteti sa va legati de textul de mai jos...

H.G. nr. 286 din 23 martie 2011
ART. 41
(1) Prin promovare se asigură evoluţia în carieră a personalului contractual, prin trecerea într-un grad, o treaptă profesională sau funcţie superior/superioară.

Institutia are nevoie pe bune de arhivar cu studii superioare sau este doar o promovare de dragul promovarii?....

Institutia are prevazut in organigrama un post de arhivar cu studii superioare sau exista "certitudinea" ca in cazul admiterii la examen, veti primi aprobarea ordonatorului principal de credite pentru transformarea postului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare rapida personal contractual viorica1963 viorica1963 un referent cu studii superioare incadrat pe post cu studii medii poate solicita transformarea postului in studii superioare ? Daca da, in ce conditii ? (vezi toată discuția)
Promovare in functie superioara a personalului contractual roxanas roxanas personal contractual (functionar -cu atributii de gestionar si achizitii publice, angajat la o institutie publica) care a terminat facultatea in anul 2011 (3 ... (vezi toată discuția)
Promovare personal contractual pe studii superioare conta_bib conta_bib un salariat care a terminat studii juridice sau economice poate fi trecut pe post de bibliotecar studii superioare?Biblioteca este o institutie cu caracter ... (vezi toată discuția)