avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in functie superioara a personalului ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in functie superioara a personalului contractual

personal contractual (functionar -cu atributii de gestionar si achizitii publice, angajat la o institutie publica) care a terminat facultatea in anul 2011 (3 ani - sistem Bologna) si as vrea sa il ajut sa promoveze in functie dar nu prea stiu care este metodologia specifica personalului contractual pentru organizarea examenului. Am studiat HG nr.286/2011, dar acolo aminteste doar de promovare in grade si trepte, nicidecum de promovare in functie, si termenele pentru anunt examen, depunere dosare, constituire comisii, etc. se vor utiliza cele pt angajare personal contractual? (nu este specificat nici un astfel de termen la promovare in grade si trepte). Va rog sa ma ajutati cu informatii privind acest subiect.

Cel mai recent răspuns: mikky_9 , utilizator 19:03, 4 Martie 2013
Titlul II din HG 286/2011 este cea care permite promovarea in grad (gradele sunt aferente studiilor superioare, treptele studiilor medii) iar incadrarea se face conf. Legii 284/2010 la Cap.II litera L, art. 4 de la reglementari specifice personalului contractual(adica la gradul imediat superior gradului de debutant).
eu am promovat personal contractual si functionari publici in luna lui octombrie si luna aceasta
iti pot trimite pe e-mail toata documentatia
nu cunosc adresa ta de e-mail
scrie-mi pe janina.drula@yahoo.com
am indraznit sa va trimit si eu un mesaj, va rog sa ma scuzati de deranj
Am si eu nevoie de documentatia de promovare daca se poate
Buna seara!
As dori si eu documentatia,daca se poate!Am adresa de email mikky_9@yahoo.com.Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in functie superioara a personalului contractual roxanas roxanas personal contractual (functionar - arhivar, angajat la o institutie publica) care a terminat facultatea in anul 2011 (3 ani - sistem Bologna) si as vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Diploma studii s. trecere pe post cu sau fara examen?? Taisa Taisa Buna ziua! Ma macina urmatoarea situatie: -am facut trecerea pe functie pt nivel studii S , in baza unui regulament intocmit de autoritatea locala in ... (vezi toată discuția)
Perioada de debutant functie didactic auxiliar invatamant andrei_70 andrei_70 As dori sa ma lamuriti care este perioada de debutant, pentru incadrarea in functia de debutant, pentru o persoana incadrata pe o functie didactica auxiliara ... (vezi toată discuția)