avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... se poate face cadastru fara planul parcelar de la ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

se poate face cadastru fara planul parcelar de la primarie?

se poate face cadastru unui teren extravilan fara planul parcelar de la primarie?
Cel mai recent răspuns: iuliy , utilizator 19:22, 1 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc pentru raspuns. dar primaria nu are acel plan parcelar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare cadastru TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua! Am o problema si va rog frumos daca puteti sa ma ajutati...am un vecin care a cumparat in anul 2006 un teren extravilan, lipit de al meu. ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla in cazul in care vecinii conform masuratorilor cadastrale depasesc limita terenului meu? MihaelaBMF MihaelaBMF Sunt proprietara unui teren extravilan in baza unui titlu de proprietate. Pana in prezent nu am facut cadastrul terenului, vecinii insa au facut motiv pentru ... (vezi toată discuția)
Avizare plan parcelar pentru teren extravilan geims geims Buna seara, in urma cu un an si jumatate am cumparat un teren agricol extravilan intocmind la notar o promisiune de vanzare-cumparare ,obtinand si o procura de ... (vezi toată discuția)