avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... urgent!
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

urgent!

in constructii daca muncitorii au implinit 55 de ani nu mai au voie sa lucreze la inaltime?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:31, 2 Noiembrie 2011
Medicul de medicina muncii , stabileste in urma investigatiilor de sanatate si analize, daca este APT ptr. lucru la inaltime.
Cred ca varsta nu are importanta, un tanar de 25-30 ani, poate fi INAPT !
IMI PUTETI SPUNE VA ROG UNDE ESTE PRECIZAT, ART. MAI EXACT. MULTUMESC MULT
Hg 355/07 dar mai bine contactati utilizatorul ionion, este med. de med. muncii, este mai in masura decat mine sa va lamureasca !
In fisa 123 (Munca la inaltime) din HG 355 / 2007 se specifica faptul ca munca la inaltime e contraindicata pentru varsta sub 18 ani si peste 55 ani.
In proiectul de modificare (din iulie 2011) a HG 355 / 2007 nu mai e contraindicata peste 55 ani. Nu stiu cand va fi publicata in Monitorul Oficial modificarea.
intelesesem ca daca a depasit 55 de ani trebuie sa faca examenul medical din 6 in 6 luni, dar nu am gasit unde este specificat; in concluzie, ce fac cu acesti muncitori tinand cant ca am nevoie de ei la inaltime?
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Lucrul la inaltime marcelion marcelion am inteles ca de la varsta de 55 de ani lucrul la inaltime este interzis s-au asa ceva cum se procedeaza in aceasta situatie mentionez ca sant macaragiu (vezi toată discuția)
Lucrul la inaltime floriontehnic floriontehnic BUNA ZIUA ! CARE ESTE ACTUL NORMATIV CARE ADMITE LUCRUL LA INALTIME PERSOANELOR CU VARSTA MAI MARE DE 55 ANI? (vezi toată discuția)
Accident de munca la inaltime !!! reaper93 reaper93 Buna seara, tatal meu a avut un accident de munca, a cazut de la 14 metri, dar Slava Domnului a scapat doar cu soldul rupt. Stiu ca in legislatie scrie, ca ... (vezi toată discuția)