avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită unde se poate reclama un executor bancar???
Discuție deschisă în Executare silită

unde se poate reclama un executor bancar???

va rog din suflet sa ma ajutati cu niste informatii:CARE SUNT TOATE INSTITUTIILE STATULUI UNDE SE POATE RECLAMA UN EXECUTOR BANCAR?
Detin niste probe (hartii semnate si stampilate)ca a facut falsuri si grosolanii uriase,trecand peste tot ce inseamna cod de procedura civila,va rog sa ma credeti pur si simplu a jucat in picioare codul de procedura civila,a mai si semnat pe hartii si a si stampilat
Cel mai recent răspuns: mdcc , utilizator 13:44, 8 Noiembrie 2011
Puteti face plangere penala pentru a pentru ca sunt buz in serviciu sau puteti face o sesizare catre banca angajatoare, dar aceasta din urma nu va va ajuta foarte mult.
Contestatie la executare. Instanta este singura competenta sa cerceteze actele unui dosar de executare.
multumesc,am facut deja la parchet,mai pot face alt undeva?
.....chiar nu stie cineva?????rog un ajutor pe tema asta!
Fiind vorba de o banca incercati si la BNR la comisia de supraveghere bancara, executorii judiciari au un corp de control ce le supravegheaza activitatea dar cei bancari si cei IFN nu prea am gasit sa aiba un for superior.

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa opresc executarea silita? mdcc mdcc buna ziua, supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: -sunt la a treia licitatie,pe primele doua le-am contestat,la cea de a treia nu am primit ... (vezi toată discuția)
Executorii bancari rockybyt rockybyt Va rog sa ma lamuriti care este statutul executorilor bancari si care este diferenta dintre acestia si executorii judecatoresti. Sunt legali executorii ... (vezi toată discuția)
Firma recuperari creante. este legal ? adriana_25 adriana_25 In urma neplatii unor rate la o banca, o firma recuperari creante COFIDIS IFN S.A., ne-a solicitat noua, care suntem tert poprit in acest caz, sa oprim o ... (vezi toată discuția)